Leer zelf aquarel schilderen!
Vanaf dinsdag 24 september starten de lessen weer, er zijn nog enkele plekken vrij!

U kunt bij mij thuis in Eibergen aquarellessen volgen. Voor beginners staat het stilleven centraal, gevorderden kunnen ook aan eigen ideeën werken. Lestijden zijn dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.30 - 12.00 uur. Bij voldoende deelname kan er ook op een middag gestart worden. 

 

De cursus wordt gegeven in blokken van 11 lessen. Beginners starten met twee lessen basistechniek. Dit houdt in dat je goed leert hoe je de verf mengt en verdunt en meer informatie krijgt over kleuren en materialen en gebruik van de penseel. Deze lessen dienen om een goede basiskennis te krijgen. De eerste les krijg je papier en verf van mij en na afloop van de les krijg je een lijstje met aan te schaffen materialen die je dan voor de volgende les zelf kunt kopen. Een goede tekenvaardigheid is niet noodzakelijk, al doende geef ik hier wel tips en uitleg over.

 

Gevorderden kunnen in overleg aan eigen ideeen werken of de nieuwe techniek waarbij je aquarelleerd op schilderdoek proberen. Dit is heel anders als op papier en een echte uitdaging als je met aquarel wat nieuws wilt doen. Ik beschik over voldoende fotomateriaal om na te kunnen schilderen.

 

Elk jaar in januari en september start er een blok van 11 lessen. Opgave voor de cursus is het jaar rond mogelijk. Kosten: €120,00 voor 11 lessen. Dit bedrag is inclusief koffie of thee, maar exclusief materialen. Voor meer informatie of opgave kunt u mij altijd mailen of bellen via 0545-472992 of betty.kloosterman@chello.nl