Leer zelf aquarel schilderen!
Vanaf Januari 2022 zodra het weer mag starten de lessen weer, er zijn nog enkele plekken vrij!

Eerder kon u bij mij thuis de lessen volgen maar door Covid ben ik inmiddels uitgeweken naar een geschiktere locatie waar er voldoende afstand kan worden gehouden.   

Lestijden zijn dinsdag en woensdag 9.30 - 12.00 uur. Bij voldoende deelname kan er ook op een donderdag gestart worden. 

De cursus wordt gegeven in blokken van 11 lessen. Beginners starten met twee lessen basistechniek. Dit houdt in dat je goed leert hoe je de verf mengt en verdunt en meer informatie krijgt over kleuren en materialen en gebruik van de penseel. Deze lessen dienen om een goede basiskennis te krijgen. De eerste les krijg je papier en verf van mij en na afloop van de les krijg je een lijstje met aan te schaffen materialen die je dan voor de volgende les zelf kunt kopen. Een goede tekenvaardigheid is niet noodzakelijk, al doende geef ik hier tips en uitleg over.

Gevorderden kunnen in overleg aan eigen ideeen werken of de nieuwe techniek waarbij je aquarelleerd op schilderdoek proberen. Dit is heel anders als op papier en een echte uitdaging als je met aquarel wat nieuws wilt doen!  Zelf heb ik me daarin gespecialiseerd en kan je er dus alles over vertellen. Verder is er voldoende fotomateriaal om na te kunnen schilderen.

Elk jaar in januari en september start er een blok van 11 lessen. Opgave voor de cursus is het jaar rond mogelijk. Halverwege instromen is na overleg ook mogelijk. Kosten: €140,00 voor 11 lessen. Dit bedrag is inclusief koffie of thee, maar exclusief materialen. Voor meer informatie of opgave kunt u mij altijd mailen of bellen via 0545-472992 of betty.kloosterman@chello.nl