Hebt U belangstelling voor een schilderij en wilt U het aankopen? Dat kan via de webshop of door te mailen of te bellen.

Ook is het mogelijk als u belangstelling hebt maar het lastig vindt om het op de website te bekijken meerdere foto's van het schilderij te ontvangen. Als u even contact opneemt kan dat altijd via de mail of post verstuurd worden.

Bij mailen of bellen kunnen direct afspraken gemaakt worden over het (vrijblijvend) bekijken, afhalen of leveren van het schilderij. Ook hiervoor gelden de voorwaarden van online bestellen waarbij er een zicht termijn is van 14 dagen.
Levering geschiedt via TNT post of bij hele grote formaten via UPS. Kosten hiervan zijn inbegrepen in de prijs van het schilderij. Eventueel kan een schilderij tegen meerkosten en na overleg gebracht worden, mits de afstand redelijk is. 

Bestelt u liever via de webshop? Na ontvangst van de bestelling wordt het schilderij op werkdagen uiterlijk de volgende dag verzonden. Tijdens het weekend en op feestdagen vindt de verzending de eerstvolgende werkdag plaats. 

E-mail: betty.kloosterman@chello.nl
Betty Kloosterman,
Borculoseweg 16
7151MP  Eibergen
Telefoon: 06-14506538