Welkom op mijn website! Mijn naam is Betty Kloosterman. In mijn werken gebruik ik vrolijke en felle kleuren, waardoor ze een moderne uitstraling en herkenbare eigen stijl hebben gekregen.

Mijn specialiteit is aquarelleren op doek, iets dat ik door te experimenteren met materialen en technieken steeds verder heb verfijnd. Sinds een aantal jaar heb ik een nieuwe kunstuiting gevonden in schilderijen gemaakt van epoxyhars. Deze schilderijen, die volledig uit hars bestaan, worden gekleurd met pigment en hebben door het materiaal een super glossy uitstraling. Maar ik werk ook nog steeds met acrylverf, zodat er inmiddels een ruime collectie in diverse technieken is ontstaan.

U kunt bij mij terecht voor werken uit mijn bestaande collecties, maar ook voor schilderijen in opdracht. Wilt u een werk bezichtigen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wilt u het zelf leren? Ik geef ook aquarellessen en workshops aquarelleren op doek.
 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe schilderijen, kunstmarkten of exposities, dan kunt u zich aanmelden door op "nieuwsbrief" te klikken.