(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Stokrozen

2010

Roze stokrozen. Aquarel op papier geschilderd.

Roodborstje 22.1

2022

Klein schilderijtje van een roodborstje, losjes geschilderd met acrylverf.

Follow the Leader

2011

Follow the leader...oftewel met z'n allen achter de haan aan. Of is het nu toch de kip?  Aquarel van onze kippen, door speciale techniek op doek geschilderd.

Roodborstje 22.2

2022

Klein schilderijtje van een roodborstje, losjes geschilderd met acrylverf. Aan de achterkant voorzien van een staaldraadje om het op te kunnen hangen.

Kipje in't zwart

2011

Portret van een kipje tegen een zwarte achtergrond. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Looking for gold

2011

Looking for gold.. met z'n allen op zoek naar het lekkerste......het gouden graan.  Groepsportret van onze kippen. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.  Prachtig van kleur en door zijn formaat perfect voor boven de bank.

Roodborstje 22.3

2022

Klein schilderijtje van een roodborstje, losjes geschilderd met acrylverf. Aan de achterkant voorzien van een staaldraadje om het op te kunnen hangen.

Jan's daughter of Blackrose

2011

Portret van een Holsteiner koe, genaamd Tjep 312. Maar ze is de dochter van Blackrose... Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

One egg in the family

2011

De hele familie  inclusief het net gelegde ei....... Portret van haan,kip en halfwas kuiken. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Whos's the Boss??

2010

Aquarel van onze haan met zijn kippen.  Eigenwijs maar toch een ontzettende gentlemen.   Aquarel is door een speciale techniek op doek geschilderd.

Some clouds have golden lining

2022

"Some clouds have golden lining" losjes geschilderd groot acrylschilderij in de kleuren zwart, wit bleekgoud/goud. 

Pride and Glory

2011

Portret van onze Maran haan, trots en in al zijn mooie kleuren. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Sun city

2022

"Sunset boulevard" acrylschilderij op groter formaat doek. Een mooie zonnige middag aan zee, de zon gaat onder..  Door de erin verwerkte goudverf in allerlei schakeringen veranderd dit schilderij gedurende de dag door de lichtinval.  

IJsvogeltjes/2

2014

Twee ijsvogeltjes.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

A dull moment

2021

A dull moment, portret van een roodbonte koe, dromerig kijkend, want soms is het saai. Losjes geschilderd in acrylverf.

A hint of gold

2021

A hint of gold. Groot losjes geschilderd acrylschilderij met tulpen en winde. in de gele tulpen zijn toetsen met goud verwerkt voor een extra diep glans.

Papavers-regenboog

2010

Papavers in felle rode kleuren tegen een regenboogkleurige achtergrond. Prachtig tegen een grote muur! Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

'Strike a pose..'

2012

"Strike a pose..."  Kippenportretten, gezien van alle kanten in diverse houdingen. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Papavers colours/goud

2010

Papavers geschilderd in heldere felle kleuren tegen een veelkleurige achtergrond. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Dwindeling off

2023

Dwindeling off, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Neerdwarrelende goudvlokjes meegnomen op de wind. Epoxyhars is heel erg moeilijk te fotograferen omdat het zo glanst. In dit schilderij lijkt het linksboven bruinig maar is het zwart. Dus in het echt nog veel mooier!

Poppy's

2018

Poppy papavers, kleurige aquarel van papavers. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Into the blue

2021

"Into the blue", acrylschilderij in de stijl van modern, losjes geschilderd Delfts blauw. Leuk om verder af te stylen met delftsblauw keramiek of keulse potten.

Roses are blue

2021

"Roses are blue" acrylschilderij in delftsblauwe kleuren met iets groen. Helemaal trend nu maar met een abstracter tintje.

Skyfall

2022

"Skyfall" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Zicht vanuit de ruimte op aarde. Door de glossy uitstraling van de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en  diepte. Ook zit er enorm veel detail in, je blijft er naar kijken. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.  

What's up?

2018

What's up? Portret van een roodbonte koe nieuwsgierig omkijkend, je hoort haar denken ...kijk je naar mij?. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. 

A hint of yellow

2020

A hint of yellow, tulpen schilderij in felle vrolijke kleuren. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Afgewerkt met lagen lak. Dit werk heeft een staaldraad aan de achterkant en kan zo opgehangen worden.

Pretty Pink Poppy's

2012

Prachtige paars/rose papavers tegen een donkere achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Door zijn formaat uitermate geschikt als blikvanger boven de bank.

Illuminate

2022

Illuminate, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars. Prachtig diep pruisisch blauw, turqoise en antiek glimmer.  Door het grote formaat prachtig voor boven een bank of als je veel thuis moet werken boven je bureau. Door de zwierige vorm kun je er steeds weer wat nieuws in ontdekken! Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een glossy uitstraling en heel veel diepte.
Dit werk is gemaakt op een houten paneel en voorzien van een ophangsysteem.

'Springtime'

2018

Aquarel van een roodbonte koe net buiten, in de lente.  Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd. 

"Not just wallflowers"

2020

Acryl schilderij in vlotte stijl geschilderd, vrolijke kleuren tegen een donkergroene achtergrond. Een echte blikvanger in de woon-, werk-, of slaapkamer. Beslist geen muurbloempje!

Gimme a Kiss

2010

Dit is liefde, genegenheid bij elkaar zoekend van 2 zwartbonte koeien. Kus? Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Roodborstje 13

2020

Klein aquarelletje van een roodborstje, aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Tulips Orange/gold

2010

Tulpen geschilderd in heldere felle kleuren tegen een kleurige achtergrond. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Stripes

2020

"Stripes"  Epoxyhars met pigmenten op paneel. Veel mica glinsterende pigmenten op een zwart, donkerblauwe ondergrond. Indien op een lichte plek opgehangen worden de kleuren prachtig diep, door de enorme glans is het lastig te fotograferen. De kleuren zijn in het echt veel warmer. Een voorbeeld met licht is op de facebookpagina van High gloss epoxyart te zien, want kan ik hier niet plaatsen.
Heeft een oppervlakte met lichte structuur, maar nog steeds veel glans.  Het schilderij kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Sunshine in my DNA

2020

Sunshine in my DNA, Epoxhars op paneel in warme kleuren. Streepsgewijs aangebracht. Kan naar wens verticaal of horizontaal gehangen worden. Door de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en diepte.

The greenery

2020

The greenery, epoxyhars gekleurd met pigment. Door de epoxyhars heeft het werk heel erg veel gloss en diepte. Pruisisch blauw, pthalogroen, wit, grasgroen en goudpigment. 
Het werk kan naar wens horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Poppy's/2

2014

Kleurrijke vrolijke aquarel van rode papavers. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Tulips

2020

Tulips,  Tulpen volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met pigment. Hierdoor is het schilderij hoogglans die te vergelijken is met 30 lagen vernis.  Vrolijke heldere kleuren en een echte blikvanger waar je blij van wordt!

Gold-fish

2014

Klein aquarelletje van een goudvis zwemmend in goudvlokjes. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Dutch tulips in epoxyhars

2019

"Dutch tulips" veelkleurig tulpen schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Epoxyhars is een chemische stof die na uitharding keihard wordt en een enorme glosslaag heeft die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor ontstaat ook heel erg veel diepte. 

IJsvogel t-2

2019

Kleine aquarel van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

little poppy's

2014

Klein schilderijtje van rose/rode papavers. Na het schilderen afgewerkt met goudvlokjes. Aquarel door een speciale techniek op linnen geschilderd.

IJsvogeltje t-3

2019

Klein schilderijtje van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Witte Malva's

2010

Witte Malva's geschilderd tegen een diep blauwe achtergrond, met zilveren accenten in de bloemen. Aquarel op papier geschilderd inclusief passepartout en lijst. Hebt u belangstelling voor dit schilderij kan ik u een foto mailen waar het geheel op te zien is.

Into the great white open

2019

"Into the great white open"  Acrylschilderij met een weinig chroomverf  in mooie felle tinten. Dikkere lagen verf die in de laatste laag vlot aangebracht zijn. Veel textuur. 

The deep epoxyArt

2019

The deep. Epoxyhars met pigmenten op houten paneel. Door de epoxy heel veel glans en diepte.

Eye of the tiger

2020

Eye of the tiger. Epoxy hars op houten paneel. DOor de epoxy heeft het werk enorm veel diepte en glans.

Looking for love

2018

"Looking for love" , portret van een mannetjes hert gefotografeerd in de bronsttijd op de heide. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. 

Scharrelaar/1

2013

Portret van onze kip, lekker buiten in de tuin.  Kan eventueel als tweeluik worden opgehangen samen met scharrelaar 2.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Blue line epoxyhars

2017

BLue line, epoxyhars gekleurd met pigementen op mdf. Rond paneel 90cm doorsnede. Door de epoxy heeft dit schilderij ontzettend veel diepte en glans, vergelijkbaar met 40 lagen vernis.  

the counting crows

2017

The counting crows, eens een keer iets heel anders wat ik normaal maak. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Golden red epoxy hars

2018

Golden red, abstract schilderij in onder andere felle rode, gouden en blauwe kleuren. Epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen. Wilt u een foto zien waarbij dit schilderij in een interieur hangt kunt u op deze link klikken https://www.facebook.com/highglossepoxyart/photos/pcb.1211849872238114/1211845562238545/?type=3&theater              

IJsvogeltje

2014

IJsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Breeze

2024

"Breeze" Epoxyhars schilderij

"Eruption"

2024

"Eruption" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars.

Petrified

2024

"Petrified" Epoxyhars schilderij

A field of happiness

2023

"A field of happiness" Zeer groot acrylschilderij van een papaverveld met korenbloemen in vrolijke kleuren. Op de ondergrond is eerst structuur aangebracht voor een levendiger effect. Het schilderij meet 90- bij 180cm en is aan de achterkant voorzien van D-ringen alsook een staaldraad om het op te hangen naar wens. Bij interesse in dit prachtige schilderij ontvang ik graag eerst een berichtje via mail of telefoon in verband met het opsturen er van. (verzendkosten zijn inbegrepen)

Bright-1

2023

"Bright/1" Kleiner werk in vrolijke heldere kleuren gemaakt van gepigmenteerd epoxyhars, gegoten op paneel.

Bright/2

2023

"Bright/2" Kleiner werk in vrolijke heldere kleuren gemaakt van gepigmenteerd epoxyhars, gegoten op paneel.

A sunny afternoon

2022

A sunny afternoon, abstracter schilderij met in de middenlaag de stad in goudlaagjes geschilderd. Veel schakeringen goud afhankelijk van de lichtinval.

city 3

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 4

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 5

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 8

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

Citylife

2022

"Citylife" Acrylschilderij opgebouwd in lagen met een poederachtige uitstraling. Goud met overschildering voor een chique effect zonder dat het teveel wordt.

"Marble"

2022

"Marble" schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Prachtige glanslaag met erg veel diepte en effecten. Wit, zwart en antique bronze mica. Superclassy uitstraling!

Passed 2 dutchies

2022

"Passed 2 dutchies...." Abstract acrylschilderij in de kleuren van de nederlandse vlag uitgaande van het rood. Rood, wit , blauw en oranje. (Hoeft niet op de kop :) )

Roodborstje 22.4

2022

Kleine aquarel van een roodborstje. De aquarel is door een speciale techniek op doek geschilderd. Aan de achterkant voorzien van een staaldraadje om op te hangen.

Sea at night

2021

"Sea at night" werk in opdracht naar wens van de klant. Acrylschilderij op houten paneel afgewerkt met een gloss laag epoxy.

Dinner

2020

"Dinner" 2 ijsvogeltjes waarvan er eentje eten komt brengen. Veelklerurige achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Aangezien er geen glas voor zit is het in meerdere lagen afgelakt en aan de achterkant voorzien van een staaldraadje zodat hij direct op te hangen is.

Butterfly fly

2019

Butterfly fly, nieuw werk in vrolijke kleuren acrylverf

Deep purple

2019

Deep purple. Epoxyhars met pigment op paneel. Veelkleurig schilderij met celstructuur en intense kleuren paars.

IJsvogel t-1

2019

Kleine aquarel van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

IJsvogeltje t-4

2019

Portret van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Papavers in het licht

2019

Papaverschilderij in veelkleurige achtergrond

Passed a dutchie

2019

Passed a dutchie....    Acrylschilderij in de kleuren van de nederlandse vlag (en wimpel)

Roses are red

2019

Roses are red, vrolijk acrylschilderij met felrode rozen met een veelkleurige achtergrond.

Buster

2018

'Buster" Flatcoated retriever in opdracht

Dare to be a hare

2018

Dare to be a hare, aquarel van 2 hazen. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Ook leuk op een kinderkamer!

Flower power/3

2018

Flower power/3. Aquarel van allerlei verschillende tulpen. In opdracht. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

IJsvogeltje/1

2018

Klein schilderijtje van een IJsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

IJsvogeltje/2

2018

Klein schilderijtje van een IJsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

IJsvogeltje/3

2018

Klein schilderijtje van een IJsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Lightning

2018

"Lightning" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurt is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Look away

2018

"Look away" Indringend kijkend oog. Gepigmenteerde epoxyhars op paneel. Door de epoxyhars heeft het schilderij erg veel glans en diepte. Blauwen en koperkleurige mica. Kijk op mijn facebookpagina om het werk in een interieur geplaatst te zien. https://www.facebook.com/highglossepoxyart/

Milkyway epoxyhars

2018

Milkyway, schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars op houten paneel. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een dikte die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor heeft het werk een enorme diepte en hoogglans. Unieke kunst! Het werk kan horizontaal of verticaal gehangen worden.

O' Deer

2018

O'Deer, Portret van een hertenbok.     

Poppy epoxyhars

2018

"Poppy" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis.  

Purplelicious

2018

"purplelicious" Epoxyhars gekleurt met pigmenten op houten paneel. Door de epoxyhars heeft het werk enorm veel glans en diepte.  Veel paars en blauw en veel celstructuur in dit werk. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Rooster splash

2018

Rooster splash, uitvergroting van een Maran haan met een veelkleurige achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Strike a pose/3

2018

Strike a pose/3. Groepsportret van 6 kippen.   Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Summer poppy's

2018

Summer poppy's , papaverveld in heldere vrolijke kleuren. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

The Green

2018

"The Green" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurt is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

The odd couple

2018

Portretten aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd van onze 2 maran hennen. ( en ja, in het echt kijken ze echt zo boos)  

Cat's eye

2017

Cat's eye, Veelkleurig schilderij gemaakt van epoxyhars met goudaccenten.  Door de epoxy veel glans en diepte.

Colourflow epoxyhars

2017

Colourflow, Kleurrijk schilderij volledig gemaakt met gepigmenteerde epoxyhars op paneel. Door de epoxyhars heeft het schilderij enorm veel glans en diepte.  In het rood is ook goud verwerkt. Het werk is zowel horizontaal als verticaal op te hangen.  

Dear O' deer

2017

Portret van een Hert tegen een kleurrijke achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.  

Look what happened

2017

Look what happened. Kippenschilderij in opdracht en naar eigen wens van de klant. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Mirror me

2017

"Mirror me"  Gespiegeld dubbelportret van een mannetjes pauw.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.  

Mr. Rooster

2017

Mr Rooster, portret van een Maran haan.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.  

Oceans epoxyhars art

2017

Oceans, de wereld vanuit de ruimte. Epoxyhars gekleurd met pigementen op MDF. Rond 90cm doorsnede. Door de epoxyhars heeft dit werk erg veel diepte en glans.

Aerial epoxy hars

2016

Aerial, geweldige kleuren lijkend op een luchtfoto.  Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte

Aligold epoxy hars art

2016

Aligold, prachtige warme kleuren met veel goud. Epoxy hars aangekleurd met pigmenten op houten paneel. Doordat dit werk maar liefst 4 lagen epoxy heeft, heeft het schilderij heel erg veel diepte en glans welke te vergelijken is met 160 lagen vernis. Het is naar eigen wens horizontaal of verticaal op te hangen. Epoxy is door de enorme glans erg moeilijk te fotograferen, het wit in dit schilderij is iets meer creme wit dan op de foto. 

Blue silver epoxy hars

2016

Blue silver, epoxy hars op houten paneel. Door de epoxy heeft het schilderij een enorme glans en diepte vergelijkbaar met 40 lagen vernis. Kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Blue sky epoxy hars

2016

Blue sky.  Epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen.

Blue teal epoxy hars

2016

Blue teal. Schilderij bestaand uit epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen.

Eyes epoxy hars

2016

Eyes, Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Afgewerkte met een matte finish. Deze schilderijen hebben door de epoxy een prachtige diepte. Dit schilderij kan door meerder ophangpunten verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Fire epoxy resin

2016

Fire,als vuur in oranje/rode kleuren.Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte.

Flower epoxy hars

2016

Flower,  dit schilderij in blauwtinten met hier en daar wat goud bestaat volledig uit epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte.  

Flower power

2016

Flower power, veelkleurig tulpen schilderij. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Flower power/2

2016

Flower power, een vrolijk schilderij van allemaal soorten tulpen in een groot formaat. Felle heldere kleuren die op elke wand tot zijn recht komen. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Kosmos

2016

Kosmos, abstract schilderij in prachtige blauwtinten. Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte. Dit schilderij kan door meerder ophangpunten verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Splash epoxy hars

2016

Splash, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars wat aangekleurd is met pigmenten. Door het materiaalgebruik heeft dit schilderij een highgloss finish waardoor er heel veel diepte ontstaat.  

Eternity in blue

2015

Portret van een pauw tegen een prachtige blauwe achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Feeling blue

2015

Feeling Blue, Uitvergroot portret  van een mannetjespauw. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Glorious in blue

2015

"Glorious in blue" Portret van een mannetjes pauw tegen een veelkleurige blauwe achtergrond.  Onderdeel van de "blue" serie pauwen. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Kievit

2015

Kievit lopend in een drassig weiland.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Out of the blue

2015

Out of the blue, portret van een pauw met een veelkleurige achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Pauwenportret

2015

Uitsnede van de kop van een pauw. Deze foto heb ik vaker gebruikt. Nu alleen de kop. Aquarel door een speciale techniek op linnen doek geschilderd.

Tulips Delft blue

2015

Geinspireerd op een delftsblauw tegelpatroon uit 1700. Rode tulpjes met een delftsblauwe tegelrand. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Tulpjes rood/goud

2015

Rode tulpen afgewerkt met goudvlokjes. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Two times a lady

2015

Two times a lady, 2 maal een vrouwtjes pauw, geschilderd tegen een meerkleurige groenige achtergrond met iets zilververf er in.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

IJsvogels met visje

2014

2 vissende IJsvogeltjes. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Just the two of us

2014

Just the two of us. Portret van 2 holsteiner koeien in de wei. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Poppy field

2014

Poppy field, kleurrijk schilderij van allemaal papavers. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Poppyfield/2

2014

Poppyfield, aquarel in opdracht gemaakt

Strike a pose/2

2014

In opdracht nogmaal strike a pose geschilderd maar dan in andere kleuren en heel groot formaat.  Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

The odd couple/2

2014

The odd couple/2  Nogmaals 2 van onze kippen, frontaal portretje

Daughter of Blackrose/2

2011

Portret van een Holsteiner koe, genaamd Blackrose. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Half a dozen

2011

Half a dozen oftewel een half dozijn kippen glurend over het hek. Aquarel van onze kippen door een speciale techniek op doek geschilderd.

Over the fence

2011

Even nieuwsgierig.....met z'n allen gluren over het hek!  Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Gezellig Onderonsje

2010

Elke koe heeft een ''vriendin'' waar ze mee loopt in de wei en graag naast ligt op  stal.  Deze twee dus ook.  Klein Witje en Geertje 65 in een gezellig onderonsje.  Zwartbonte Canadian Holsteiners.     Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Meet the Chickens!

2010

De een eet zijn eigen kippen, Ik  schilder onze eigen kippen.  Allemaal met hun eigen karakter.  Eventjes voorstellen.......Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Meneer de Haan

2010

Meneer de Haan.  Aquarel van een Maran Haan in al zijn pracht en praal. Aquarel door speciale techniek geschilderd op doek.

Tulips Orange

2010

Oranje Tulpen tegen een oranje achtergrond. Aquarel op papier geschilderd. Inclusief lijst naar eigen smaak

Papaver 2-luik

2009

2-luik van papavers geschilderd met een kleurrijke achtergrond.

Papaver-colours/1

2009

Papaverbloemen met een veelkleurige achtergrond. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.