Een nieuwe collectie schilderijen in acryl en mixed media

uit 2019 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

A field of happiness

2023

"A field of happiness" Zeer groot acrylschilderij van een papaverveld met korenbloemen in vrolijke kleuren. Op de ondergrond is eerst structuur aangebracht voor een levendiger effect. Het schilderij meet 90- bij 180cm en is aan de achterkant voorzien van D-ringen alsook een staaldraad om het op te hangen naar wens. Bij interesse in dit prachtige schilderij ontvang ik graag eerst een berichtje via mail of telefoon in verband met het opsturen er van. (verzendkosten zijn inbegrepen)

Blushing poppy's

2023

"Blushing poppy's" acryl papaver schilderij in vrolijke frisse kleuren. 90cm doorsnede geschilderd op mdf. 

city 3

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 4

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 5

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

City 8

2022

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

Citylife

2022

"Citylife" Acrylschilderij opgebouwd in lagen met een poederachtige uitstraling. Goud met overschildering voor een chique effect zonder dat het teveel wordt.

Passed 2 dutchies

2022

"Passed 2 dutchies...." Abstract acrylschilderij in de kleuren van de nederlandse vlag uitgaande van het rood. Rood, wit , blauw en oranje. (Hoeft niet op de kop :) )

Some clouds have golden lining

2022

"Some clouds have golden lining" losjes geschilderd groot acrylschilderij in de kleuren zwart, wit bleekgoud/goud. 

Sun city

2022

"Sunset boulevard" acrylschilderij op groter formaat doek. Een mooie zonnige middag aan zee, de zon gaat onder..  Door de erin verwerkte goudverf in allerlei schakeringen veranderd dit schilderij gedurende de dag door de lichtinval.  

A sunny afternoon

2022

A sunny afternoon, abstracter schilderij met in de middenlaag de stad in goudlaagjes geschilderd. Veel schakeringen goud afhankelijk van de lichtinval.

Poppy Blues

2021

"Poppy blues" Papaver schilderij in delftsblauwe kleuren met een rand in een zweem groen.
Door het ronde formaat met een doorsnede van 91cm een echte eyecatcher in elke kamer. Acrylverf op mdf. Tandhaak als ophangsysteem.

Royal blue

2021

Royal blue, rond bloemenschilderij in acryl op mdf in delftsblauwe kleuren. Een echte trendy blikvanger op elke muur! 66cm doorsnede. Aan de achterkant voorzien van tandhaak ophangsysteem.

Roses are blue

2021

"Roses are blue" acrylschilderij in delftsblauwe kleuren met iets groen. Helemaal trend nu maar met een abstracter tintje.

Into the blue

2021

"Into the blue", acrylschilderij in de stijl van modern, losjes geschilderd Delfts blauw. Leuk om verder af te stylen met delftsblauw keramiek of keulse potten.

A hint of gold

2021

A hint of gold. Groot losjes geschilderd acrylschilderij met tulpen en winde. in de gele tulpen zijn toetsen met goud verwerkt voor een extra diep glans.

"Not just wallflowers"

2020

Acryl schilderij in vlotte stijl geschilderd, vrolijke kleuren tegen een donkergroene achtergrond. Een echte blikvanger in de woon-, werk-, of slaapkamer. Beslist geen muurbloempje!

Into the great white open

2019

"Into the great white open"  Acrylschilderij met een weinig chroomverf  in mooie felle tinten. Dikkere lagen verf die in de laatste laag vlot aangebracht zijn. Veel textuur. 

Passed a dutchie

2019

Passed a dutchie....    Acrylschilderij in de kleuren van de nederlandse vlag (en wimpel)

Roses are red

2019

Roses are red, vrolijk acrylschilderij met felrode rozen met een veelkleurige achtergrond.

Butterfly fly

2019

Butterfly fly, nieuw werk in vrolijke kleuren acrylverf

Papavers in het licht

2019

Papaverschilderij in veelkleurige achtergrond

Papavers in het licht/2

2019

Papaverschilderij met een veelkleurige achtergrond