Hanen en Kippen-aquarellen geschilderd door een speciale techniek op doek.

uit 2010 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rooster splash

2018

Rooster splash, uitvergroting van een Maran haan met een veelkleurige achtergrond. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

The odd couple

2018

Portretten aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd van onze 2 maran hennen. ( en ja, in het echt kijken ze echt zo boos)  

Look what happened

2017

Look what happened. Kippenschilderij in opdracht en naar eigen wens van de klant. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Strike a pose/3

2018

Strike a pose/3. Groepsportret van 6 kippen.   Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Mr. Rooster

2017

Mr Rooster, portret van een Maran haan.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.  

Strike a pose/2

2014

In opdracht nogmaal strike a pose geschilderd maar dan in andere kleuren en heel groot formaat.  Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

The odd couple/2

2014

The odd couple/2  Nogmaals 2 van onze kippen, frontaal portretje

Scharrelaar/1

2013

Portret van onze kip, lekker buiten in de tuin.  Kan eventueel als tweeluik worden opgehangen samen met scharrelaar 2.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Scharrelaar/2

2013

Portret van een van onze kippen, lekker scharrelend in de tuin. Kan als tweeluik met Scharrelaar/1 worden opgehangen.  Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Over the Fence/2

2013

Kippenportret "Over the Fence/2"   Portret van een groep kippen, kijkend over het hek. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Nu in de opruiming van €250,00 voor €125,00 wegens nieuwe collectie. Hoef ik het niet op te sturen maar kom je het halen krijg je nog eens €25,00 korting!

'Strike a pose..'

2012

"Strike a pose..."  Kippenportretten, gezien van alle kanten in diverse houdingen. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

Looking for gold

2011

Looking for gold.. met z'n allen op zoek naar het lekkerste......het gouden graan.  Groepsportret van onze kippen. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.  Prachtig van kleur en door zijn formaat perfect voor boven de bank.

Pride and Glory

2011

Portret van onze Maran haan, trots en in al zijn mooie kleuren. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Kipje in't zwart

2011

Portret van een kipje tegen een zwarte achtergrond. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

One egg in the family

2011

De hele familie  inclusief het net gelegde ei....... Portret van haan,kip en halfwas kuiken. Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Half a dozen

2011

Half a dozen oftewel een half dozijn kippen glurend over het hek. Aquarel van onze kippen door een speciale techniek op doek geschilderd.

Follow the Leader

2011

Follow the leader...oftewel met z'n allen achter de haan aan. Of is het nu toch de kip?  Aquarel van onze kippen, door speciale techniek op doek geschilderd.

Over the fence

2011

Even nieuwsgierig.....met z'n allen gluren over het hek!  Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Whos's the Boss??

2010

Aquarel van onze haan met zijn kippen.  Eigenwijs maar toch een ontzettende gentlemen.   Aquarel is door een speciale techniek op doek geschilderd.

Meet the Chickens!

2010

De een eet zijn eigen kippen, Ik  schilder onze eigen kippen.  Allemaal met hun eigen karakter.  Eventjes voorstellen.......Aquarel door speciale techniek op doek geschilderd.

Meneer de Haan

2010

Meneer de Haan.  Aquarel van een Maran Haan in al zijn pracht en praal. Aquarel door speciale techniek geschilderd op doek.