Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Over the Fence/2

Kippenportret "Over the Fence/2"   Portret van een groep kippen, kijkend over het hek. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Nu in de opruiming van €250,00 voor €125,00 wegens nieuwe collectie. Hoef ik het niet op te sturen maar kom je het halen krijg je nog eens €25,00 korting!

€125,00

Room with a view

Uniek kunstwerk.  Aquarel op doek geschilderd van koeien in een weiland.  Dit doek is gezet in een echt raamkozijn met 2 openslaande raampjes waar gordijntjes voor zitten. Werkend geheel,dus de ramen kunnen open en dicht.  Je eigen uitzicht naar buiten kijkend naar het weiland!  Is wel zwaar. Interesse? Neem contact met mij op, ik kom het brengen want door de glasramen is het niet geschikt om te versturen. Brengkosten zijn inbegrepen in de prijs.

€425,00

Roodborstje 22.1

Klein schilderijtje van een roodborstje, losjes geschilderd met acrylverf.

€25,00

Roodborstje 22.3

Klein schilderijtje van een roodborstje, losjes geschilderd met acrylverf. Aan de achterkant voorzien van een staaldraadje om het op te kunnen hangen.

€25,00

Some clouds have golden lining

"Some clouds have golden lining" losjes geschilderd groot acrylschilderij in de kleuren zwart, wit bleekgoud/goud. 

€695,00

Sun city

"Sunset boulevard" acrylschilderij op groter formaat doek. Een mooie zonnige middag aan zee, de zon gaat onder..  Door de erin verwerkte goudverf in allerlei schakeringen veranderd dit schilderij gedurende de dag door de lichtinval.  

€595,00

A hint of gold

A hint of gold. Groot losjes geschilderd acrylschilderij met tulpen en winde. in de gele tulpen zijn toetsen met goud verwerkt voor een extra diep glans.

€595,00

Copperfield

Copperfield, let op! dit is een rond schilderij van 50cm doorsnede welke volledig van epoxyhars is gemaakt en afgewerkt is met een extra glaslaag epoxy. Heel erg veel diepte en detail.  

€149,00

Dwindeling off

Dwindeling off, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Neerdwarrelende goudvlokjes meegnomen op de wind. Epoxyhars is heel erg moeilijk te fotograferen omdat het zo glanst. In dit schilderij lijkt het linksboven bruinig maar is het zwart. Dus in het echt nog veel mooier!

€395,00

Poppy Blues

"Poppy blues" Papaver schilderij in delftsblauwe kleuren met een rand in een zweem groen.
Door het ronde formaat met een doorsnede van 91cm een echte eyecatcher in elke kamer. Acrylverf op mdf. Tandhaak als ophangsysteem.

€495,00

Royal blue

Royal blue, rond bloemenschilderij in acryl op mdf in delftsblauwe kleuren. Een echte trendy blikvanger op elke muur! 66cm doorsnede. Aan de achterkant voorzien van tandhaak ophangsysteem.

€195,00

Skyfall

"Skyfall" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Zicht vanuit de ruimte op aarde. Door de glossy uitstraling van de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en  diepte. Ook zit er enorm veel detail in, je blijft er naar kijken. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.  

€395,00

A hint of yellow

A hint of yellow, tulpen schilderij in felle vrolijke kleuren. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Afgewerkt met lagen lak. Dit werk heeft een staaldraad aan de achterkant en kan zo opgehangen worden.

€375,00

Illuminate

Illuminate, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars. Prachtig diep pruisisch blauw, turqoise en antiek glimmer.  Door het grote formaat prachtig voor boven een bank of als je veel thuis moet werken boven je bureau. Door de zwierige vorm kun je er steeds weer wat nieuws in ontdekken! Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een glossy uitstraling en heel veel diepte.
Dit werk is gemaakt op een houten paneel en voorzien van een ophangsysteem.

€750,00

"Not just wallflowers"

Acryl schilderij in vlotte stijl geschilderd, vrolijke kleuren tegen een donkergroene achtergrond. Een echte blikvanger in de woon-, werk-, of slaapkamer. Beslist geen muurbloempje!

€750,00

Roodborstje 13

Klein aquarelletje van een roodborstje, aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€25,00

Stripes

"Stripes"  Epoxyhars met pigmenten op paneel. Veel mica glinsterende pigmenten op een zwart, donkerblauwe ondergrond. Indien op een lichte plek opgehangen worden de kleuren prachtig diep, door de enorme glans is het lastig te fotograferen. De kleuren zijn in het echt veel warmer. Een voorbeeld met licht is op de facebookpagina van High gloss epoxyart te zien, want kan ik hier niet plaatsen.
Heeft een oppervlakte met lichte structuur, maar nog steeds veel glans.  Het schilderij kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

€350,00

Sunshine in my DNA

Sunshine in my DNA, Epoxhars op paneel in warme kleuren. Streepsgewijs aangebracht. Kan naar wens verticaal of horizontaal gehangen worden. Door de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en diepte.

€350,00

The greenery

The greenery, epoxyhars gekleurd met pigment. Door de epoxyhars heeft het werk heel erg veel gloss en diepte. Pruisisch blauw, pthalogroen, wit, grasgroen en goudpigment. 
Het werk kan naar wens horizontaal of verticaal opgehangen worden.

€249,00

Tulips

Tulips,  Tulpen volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met pigment. Hierdoor is het schilderij hoogglans die te vergelijken is met 30 lagen vernis.  Vrolijke heldere kleuren en een echte blikvanger waar je blij van wordt!

€250,00

Waves EpoxyArt

Waves, epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Blauwen groenen en zilver. Door de epoxy heeft dit schilderij heel erg veel glans en diepte. Het schilderij wordt nu horizontaal getoond maar kan ook verticaal gehangen worden.

€495,00

Dutch tulips in epoxyhars

"Dutch tulips" veelkleurig tulpen schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Epoxyhars is een chemische stof die na uitharding keihard wordt en een enorme glosslaag heeft die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor ontstaat ook heel erg veel diepte. 

€450,00

Into the great white open

"Into the great white open"  Acrylschilderij met een weinig chroomverf  in mooie felle tinten. Dikkere lagen verf die in de laatste laag vlot aangebracht zijn. Veel textuur. 

€375,00

The Reef

The reef. Epoxyhars met pigmenten gegoten en bewerkt op houten paneel. Door de epoxy veel glans. Dit werk heeft geen supergladde afwerking maar veel textuur.

€425,00

Breeze epoxyhars

"Breeze" epoxyhars gekleurd met pigmenten op paneel. Zachte kleuren met hier en daar een zweem zilver. Door de epoxy een superglossy uitstraling.

€125,00

Eye of the tiger

Eye of the tiger. Epoxy hars op houten paneel. DOor de epoxy heeft het werk enorm veel diepte en glans.

€495,00

Looking for love

"Looking for love" , portret van een mannetjes hert gefotografeerd in de bronsttijd op de heide. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. 

€395,00

Clouds on the mountain

Clouds on the mountain. Epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Door de epoxyhars heeft dit schilderij enorm veel glans en diepte. Dit werk kan zowel horizontaal of verticaal gehangen worden.

€450,00

Reebok

Reebok komend uit het veld. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€325,00

the counting crows

The counting crows, eens een keer iets heel anders wat ik normaal maak. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€150,00

A field of happiness

"A field of happiness" Zeer groot acrylschilderij van een papaverveld met korenbloemen in vrolijke kleuren. Op de ondergrond is eerst structuur aangebracht voor een levendiger effect. Het schilderij meet 90- bij 180cm en is aan de achterkant voorzien van D-ringen alsook een staaldraad om het op te hangen naar wens. Bij interesse in dit prachtige schilderij ontvang ik graag eerst een berichtje via mail of telefoon in verband met het opsturen er van. (verzendkosten zijn inbegrepen)

€1095,00

Blushing poppy's

"Blushing poppy's" acryl papaver schilderij in vrolijke frisse kleuren. 90cm doorsnede geschilderd op mdf. 

€495,00

city 3

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

€29,95

City 4

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

€29,95

City 5

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook  leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

€29,95

City 8

Kleine "City skyline" acrylschilderijtjes geschilderd op mdf. Ook leuk om meerdere te combineren. Gebruikte kleuren zijn wit, zwart en goudverf. De goudverf is in het echt niet zo geel maar meer licht goud. Aan de achterkant voorzien van een tandhaak. In diverse maten.

€29,95

Citylife

"Citylife" Acrylschilderij opgebouwd in lagen met een poederachtige uitstraling. Goud met overschildering voor een chique effect zonder dat het teveel wordt.

€595,00

Passed 2 dutchies

"Passed 2 dutchies...." Abstract acrylschilderij in de kleuren van de nederlandse vlag uitgaande van het rood. Rood, wit , blauw en oranje. (Hoeft niet op de kop :) )

€175,00