Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Over the Fence/2

Kippenportret "Over the Fence/2"   Portret van een groep kippen, kijkend over het hek. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Nu in de opruiming van €250,00 voor €125,00 wegens nieuwe collectie. Hoef ik het niet op te sturen maar kom je het halen krijg je nog eens €25,00 korting!

€125,00

Room with a view

Uniek kunstwerk.  Aquarel op doek geschilderd van koeien in een weiland.  Dit doek is gezet in een echt raamkozijn met 2 openslaande raampjes waar gordijntjes voor zitten. Werkend geheel,dus de ramen kunnen open en dicht.  Je eigen uitzicht naar buiten kijkend naar het weiland!  Is wel zwaar. Interesse? Neem contact met mij op, ik kom het brengen want door de glasramen is het niet geschikt om te versturen. Brengkosten zijn inbegrepen in de prijs.

€425,00

Stokrozen

Roze stokrozen. Aquarel op papier geschilderd inclusief lijst naar eigen keuze.

€225,00

A dull moment

A dull moment, portret van een roodbonte koe, dromerig kijkend, want soms is het saai. Losjes geschilderd in acrylverf.

€325,00

A hint of gold

A hint of gold. Groot losjes geschilderd acrylschilderij met tulpen en winde. in de gele tulpen zijn toetsen met goud verwerkt voor een extra diep glans.

€595,00

Copperfield

Copperfield, let op! dit is een rond schilderij van 50cm doorsnede welke volledig van epoxyhars is gemaakt en afgewerkt is met een extra glaslaag epoxy. Heel erg veel diepte en detail.  

€149,00

Dwindeling off

Dwindeling off, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Neerdwarrelende goudvlokjes meegnomen op de wind.

€395,00

Into the blue

"Into the blue", acrylschilderij in de stijl van modern, losjes geschilderd Delfts blauw. Leuk om verder af te stylen met delftsblauw keramiek of keulse potten.

€175,00

"Marble"

"Marble" schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Prachtige glanslaag met erg veel diepte en effecten. Wit, zwart en antique bronze mica. Superclassy uitstraling!

€149,00

Poppy Blues

"Poppy blues" Papaver schilderij in delftsblauwe kleuren met een rand in een zweem groen.
Door het ronde formaat met een doorsnede van 91cm een echte eyecatcher in elke kamer. Acrylverf op mdf. Tandhaak als ophangsysteem.

€495,00

Roses are blue

"Roses are blue" acrylschilderij in delftsblauwe kleuren met iets groen. Helemaal trend nu maar met een abstracter tintje.

€175,00

Royal blue

Royal blue, rond bloemenschilderij in acryl op mdf in delftsblauwe kleuren. Een echte trendy blikvanger op elke muur! 66cm doorsnede. Aan de achterkant voorzien van tandhaak ophangsysteem.

€275,00

Skyfall

"Skyfall" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Zicht vanuit de ruimte op aarde. Door de glossy uitstraling van de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en  diepte. Ook zit er enorm veel detail in, je blijft er naar kijken. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.  

€350,00

A hint of yellow

A hint of yellow, tulpen schilderij in felle vrolijke kleuren. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. Afgewerkt met lagen lak. Dit werk heeft een staaldraad aan de achterkant en kan zo opgehangen worden.

€450,00

Illuminate

Illuminate, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars. Prachtig diep pruisisch blauw, turqoise en antiek glimmer.  Door het grote formaat prachtig voor boven een bank of als je veel thuis moet werken boven je bureau. Door de zwierige vorm kun je er steeds weer wat nieuws in ontdekken! Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een glossy uitstraling en heel veel diepte.
Dit werk is gemaakt op een houten paneel en voorzien van een ophangsysteem.

€750,00

"Not just wallflowers"

Acryl schilderij in vlotte stijl geschilderd, vrolijke kleuren tegen een donkergroene achtergrond. Een echte blikvanger in de woon-, werk-, of slaapkamer. Beslist geen muurbloempje!

€750,00

Roodborstje 11

Klein aquarelletje van een roodborstje, aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€39,00

Roodborstje 13

Klein aquarelletje van een roodborstje, aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€39,00

Stripes

"Stripes"  Epoxyhars met pigmenten op paneel. Veel mica glinsterende pigmenten op een zwart, donkerblauwe ondergrond. Indien op een lichte plek opgehangen worden de kleuren prachtig diep, door de enorme glans is het lastig te fotograferen. De kleuren zijn in het echt veel warmer. Een voorbeeld met licht is op de facebookpagina van High gloss epoxyart te zien, want kan ik hier niet plaatsen.
Heeft een oppervlakte met lichte structuur, maar nog steeds veel glans.  Het schilderij kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

€350,00

Sunshine in my DNA

Sunshine in my DNA, Epoxhars op paneel in warme kleuren. Streepsgewijs aangebracht. Kan naar wens verticaal of horizontaal gehangen worden. Door de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en diepte.

€350,00

The greenery

The greenery, epoxyhars gekleurd met pigment. Door de epoxyhars heeft het werk heel erg veel gloss en diepte. Pruisisch blauw, pthalogroen, wit, grasgroen en goudpigment. 
Het werk kan naar wens horizontaal of verticaal opgehangen worden.

€249,00

Tulips

Tulips,  Tulpen volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met pigment. Hierdoor is het schilderij hoogglans die te vergelijken is met 30 lagen vernis.  Vrolijke heldere kleuren en een echte blikvanger waar je blij van wordt!

€250,00

Waves EpoxyArt

Waves, epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Blauwen groenen en zilver. Door de epoxy heeft dit schilderij heel erg veel glans en diepte. Het schilderij wordt nu horizontaal getoond maar kan ook verticaal gehangen worden.

€495,00

Dutch tulips in epoxyhars

"Dutch tulips" veelkleurig tulpen schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Epoxyhars is een chemische stof die na uitharding keihard wordt en een enorme glosslaag heeft die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor ontstaat ook heel erg veel diepte. 

€450,00

IJsvogel t-2

Kleine aquarel van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€39,00

IJsvogeltje t-3

Klein schilderijtje van een ijsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€39,00

"into the great white open"

"Into the great white open"  Acrylschilderij met een weinig chroomverf  in mooie felle tinten. Dikkere lagen verf die in de laatste laag vlot aangebracht zijn. Veel textuur. 

€395,00

The deep epoxyArt

The deep. Epoxyhars met pigmenten op houten paneel. Door de epoxy heel veel glans en diepte.

€425,00

The Reef

The reef. Epoxyhars met pigmenten gegoten en bewerkt op houten paneel. Door de epoxy veel glans. Dit werk heeft geen supergladde afwerking maar veel textuur.

€425,00

Breeze epoxyhars

"Breeze" epoxyhars gekleurd met pigmenten op paneel. Zachte kleuren met hier en daar een zweem zilver. Door de epoxy een superglossy uitstraling.

€125,00

Eye of the tiger

Eye of the tiger. Epoxy hars op houten paneel. DOor de epoxy heeft het werk enorm veel diepte en glans.

€450,00

Looking for love

"Looking for love" , portret van een mannetjes hert gefotografeerd in de bronsttijd op de heide. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd. 

€395,00

Blue line epoxyhars

BLue line, epoxyhars gekleurd met pigementen op mdf. Rond paneel 90cm doorsnede. Door de epoxy heeft dit schilderij ontzettend veel diepte en glans, vergelijkbaar met 40 lagen vernis.  

€495,00

Clouds on the mountain

Clouds on the mountain. Epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Door de epoxyhars heeft dit schilderij enorm veel glans en diepte. Dit werk kan zowel horizontaal of verticaal gehangen worden.

€375,00

Deep sea epoxyhars

Deep sea, epoxyhars gekleurd met pigmenten op mdf. 90cm doorsnede (let op dit werk is rond.) Door de epoxy heel erg veel diepte en glans vergelijkbaar met 40 lagen vernis. Veel blauwen en ietsje zilver. Nu van €795,00 voor €495,00!

€495,00

Eye in the sky

Eye in the sky, 3-luik 40- bij 40cm volledig gemaakt van epoxyhars gekleurd met pigmenten. Door het materiaalgebruik heel veel glans en diepte. De buitenste schilderijen kunnen ook afzonderlijk verkocht worden. Alle schilderijen hebben in het echt dezelfde tint blauw. Nu in de opruiming wegens nieuwe collectie! Van €375,00 voor €150,00.

€150,00

Reebok

Reebok komend uit het veld. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€325,00

the counting crows

The counting crows, eens een keer iets heel anders wat ik normaal maak. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€150,00

Golden red epoxy hars

Golden red, abstract schilderij in onder andere felle rode, gouden en blauwe kleuren. Epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen. Wilt u een foto zien waarbij dit schilderij in een interieur hangt kunt u op deze link klikken https://www.facebook.com/highglossepoxyart/photos/pcb.1211849872238114/1211845562238545/?type=3&theater              

€395,00

IJsvogeltje

IJsvogeltje. Aquarel door een speciale techniek op doek geschilderd.

€59,00