Deze "high gloss Epoxy Art" collectie bestaat uit abstracte schilderijen die volledig uit epoxyhars bestaan. Door dit materiaal ontstaat er een super glanzende finish die heel veel diepte geeft.

uit 2016 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"Eruption"

2024

"Eruption" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars.

Petrified

2024

"Petrified" Epoxyhars schilderij

Breeze

2024

"Breeze" Epoxyhars schilderij

Copperfield

2023

Copperfield, let op! dit is een rond schilderij van 50cm doorsnede welke volledig van epoxyhars is gemaakt en afgewerkt is met een extra glaslaag epoxy. Heel erg veel diepte en detail.  

"Marble"

2022

"Marble" schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Prachtige glanslaag met erg veel diepte en effecten. Wit, zwart en antique bronze mica. Superclassy uitstraling!

Bright/2

2023

"Bright/2" Kleiner werk in vrolijke heldere kleuren gemaakt van gepigmenteerd epoxyhars, gegoten op paneel.

Bright-1

2023

"Bright/1" Kleiner werk in vrolijke heldere kleuren gemaakt van gepigmenteerd epoxyhars, gegoten op paneel.

Skyfall

2022

"Skyfall" schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Zicht vanuit de ruimte op aarde. Door de glossy uitstraling van de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en  diepte. Ook zit er enorm veel detail in, je blijft er naar kijken. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.  

Dwindeling off

2023

Dwindeling off, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars op een houten paneel. Neerdwarrelende goudvlokjes meegnomen op de wind. Epoxyhars is heel erg moeilijk te fotograferen omdat het zo glanst. In dit schilderij lijkt het linksboven bruinig maar is het zwart. Dus in het echt nog veel mooier!

Sea at night

2021

"Sea at night" werk in opdracht naar wens van de klant. Acrylschilderij op houten paneel afgewerkt met een gloss laag epoxy.

Illuminate

2022

Illuminate, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars. Prachtig diep pruisisch blauw, turqoise en antiek glimmer.  Door het grote formaat prachtig voor boven een bank of als je veel thuis moet werken boven je bureau. Door de zwierige vorm kun je er steeds weer wat nieuws in ontdekken! Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een glossy uitstraling en heel veel diepte.
Dit werk is gemaakt op een houten paneel en voorzien van een ophangsysteem.

Tulips

2020

Tulips,  Tulpen volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met pigment. Hierdoor is het schilderij hoogglans die te vergelijken is met 30 lagen vernis.  Vrolijke heldere kleuren en een echte blikvanger waar je blij van wordt!

Stripes

2020

"Stripes"  Epoxyhars met pigmenten op paneel. Veel mica glinsterende pigmenten op een zwart, donkerblauwe ondergrond. Indien op een lichte plek opgehangen worden de kleuren prachtig diep, door de enorme glans is het lastig te fotograferen. De kleuren zijn in het echt veel warmer. Een voorbeeld met licht is op de facebookpagina van High gloss epoxyart te zien, want kan ik hier niet plaatsen.
Heeft een oppervlakte met lichte structuur, maar nog steeds veel glans.  Het schilderij kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Sunshine in my DNA

2020

Sunshine in my DNA, Epoxhars op paneel in warme kleuren. Streepsgewijs aangebracht. Kan naar wens verticaal of horizontaal gehangen worden. Door de epoxy heeft het schilderij heel veel glans en diepte.

The greenery

2020

The greenery, epoxyhars gekleurd met pigment. Door de epoxyhars heeft het werk heel erg veel gloss en diepte. Pruisisch blauw, pthalogroen, wit, grasgroen en goudpigment. 
Het werk kan naar wens horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Waves EpoxyArt

2020

Waves, epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Blauwen groenen en zilver. Door de epoxy heeft dit schilderij heel erg veel glans en diepte. Het schilderij wordt nu horizontaal getoond maar kan ook verticaal gehangen worden.

The Reef

2019

The reef. Epoxyhars met pigmenten gegoten en bewerkt op houten paneel. Door de epoxy veel glans. Dit werk heeft geen supergladde afwerking maar veel textuur.

The deep epoxyArt

2019

The deep. Epoxyhars met pigmenten op houten paneel. Door de epoxy heel veel glans en diepte.

Deep purple

2019

Deep purple. Epoxyhars met pigment op paneel. Veelkleurig schilderij met celstructuur en intense kleuren paars.

Dutch tulips in epoxyhars

2019

"Dutch tulips" veelkleurig tulpen schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars. Epoxyhars is een chemische stof die na uitharding keihard wordt en een enorme glosslaag heeft die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor ontstaat ook heel erg veel diepte. 

Purplelicious

2018

"purplelicious" Epoxyhars gekleurt met pigmenten op houten paneel. Door de epoxyhars heeft het werk enorm veel glans en diepte.  Veel paars en blauw en veel celstructuur in dit werk. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Pastel in epoxy

2018

"Breeze" epoxyhars gekleurd met pigmenten op paneel. Zachte kleuren met hier en daar een zweem zilver. Door de epoxy een superglossy uitstraling.

Lightning

2018

"Lightning" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurt is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Poppy epoxyhars

2018

"Poppy" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurd is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis.  

The Green

2018

"The Green" dit schilderij is volledig gemaakt van epoxyhars die gekleurt is met allerlei pigmenten. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof die na uitharding keihard wordt. Door dit materiaal heeft het schilderij enorm veel glans en diepte welke te vergelijken is met 40 lagen vernis. Het werk kan horizontaal of verticaal opgehangen worden.

Milkyway epoxyhars

2018

Milkyway, schilderij volledig gemaakt van gepigmenteerde epoxyhars op houten paneel. Epoxyhars is een 2 componenten chemische stof met een dikte die te vergelijken is met 40 lagen vernis. Hierdoor heeft het werk een enorme diepte en hoogglans. Unieke kunst! Het werk kan horizontaal of verticaal gehangen worden.

Look away

2018

"Look away" Indringend kijkend oog. Gepigmenteerde epoxyhars op paneel. Door de epoxyhars heeft het schilderij erg veel glans en diepte. Blauwen en koperkleurige mica. Kijk op mijn facebookpagina om het werk in een interieur geplaatst te zien. https://www.facebook.com/highglossepoxyart/

Colourflow epoxyhars

2017

Colourflow, Kleurrijk schilderij volledig gemaakt met gepigmenteerde epoxyhars op paneel. Door de epoxyhars heeft het schilderij enorm veel glans en diepte.  In het rood is ook goud verwerkt. Het werk is zowel horizontaal als verticaal op te hangen.  

Cat's eye

2017

Cat's eye, Veelkleurig schilderij gemaakt van epoxyhars met goudaccenten.  Door de epoxy veel glans en diepte.

Eye in the sky

2017

Eye in the sky, 3-luik 40- bij 40cm volledig gemaakt van epoxyhars gekleurd met pigmenten. Door het materiaalgebruik heel veel glans en diepte. 

Deep sea epoxyhars

2017

Deep sea, epoxyhars gekleurd met pigmenten op mdf. 90cm doorsnede (let op dit werk is rond.) Door de epoxy heel erg veel diepte en glans vergelijkbaar met 40 lagen vernis. Veel blauwen en ietsje zilver. 

Clouds on the mountain

2020

Clouds on the mountain. Epoxyhars gekleurd met pigmenten op houten paneel. Door de epoxyhars heeft dit schilderij enorm veel glans en diepte. Dit werk kan zowel horizontaal of verticaal gehangen worden.

Eye of the tiger

2020

Eye of the tiger. Epoxy hars op houten paneel. DOor de epoxy heeft het werk enorm veel diepte en glans.

Oceans epoxyhars art

2017

Oceans, de wereld vanuit de ruimte. Epoxyhars gekleurd met pigementen op MDF. Rond 90cm doorsnede. Door de epoxyhars heeft dit werk erg veel diepte en glans.

Blue line epoxyhars

2017

BLue line, epoxyhars gekleurd met pigementen op mdf. Rond paneel 90cm doorsnede. Door de epoxy heeft dit schilderij ontzettend veel diepte en glans, vergelijkbaar met 40 lagen vernis.  

Aligold epoxy hars art

2016

Aligold, prachtige warme kleuren met veel goud. Epoxy hars aangekleurd met pigmenten op houten paneel. Doordat dit werk maar liefst 4 lagen epoxy heeft, heeft het schilderij heel erg veel diepte en glans welke te vergelijken is met 160 lagen vernis. Het is naar eigen wens horizontaal of verticaal op te hangen. Epoxy is door de enorme glans erg moeilijk te fotograferen, het wit in dit schilderij is iets meer creme wit dan op de foto. 

Blue silver epoxy hars

2016

Blue silver, epoxy hars op houten paneel. Door de epoxy heeft het schilderij een enorme glans en diepte vergelijkbaar met 40 lagen vernis. Kan verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Blue sky epoxy hars

2016

Blue sky.  Epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen.

Blue teal epoxy hars

2016

Blue teal. Schilderij bestaand uit epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen.

Golden red epoxy hars

2018

Golden red, abstract schilderij in onder andere felle rode, gouden en blauwe kleuren. Epoxy hars gekleurd met pigmenten op houten paneel.  Door de epoxy heeft dit schilderij een enorme diepte en glans. Dit schilderij is naar keus verticaal of horizontaal op te hangen. Wilt u een foto zien waarbij dit schilderij in een interieur hangt kunt u op deze link klikken https://www.facebook.com/highglossepoxyart/photos/pcb.1211849872238114/1211845562238545/?type=3&theater              

Aerial epoxy hars

2016

Aerial, geweldige kleuren lijkend op een luchtfoto.  Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte

Kosmos

2016

Kosmos, abstract schilderij in prachtige blauwtinten. Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte. Dit schilderij kan door meerder ophangpunten verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Eyes epoxy hars

2016

Eyes, Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Afgewerkte met een matte finish. Deze schilderijen hebben door de epoxy een prachtige diepte. Dit schilderij kan door meerder ophangpunten verticaal of horizontaal opgehangen worden.

Colour epoxy hars

2016

Colour, veelkleurig schilderij. Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte.

Fire epoxy resin

2016

Fire,als vuur in oranje/rode kleuren.Epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte.

Splash epoxy hars

2016

Splash, schilderij volledig gemaakt van epoxyhars wat aangekleurd is met pigmenten. Door het materiaalgebruik heeft dit schilderij een highgloss finish waardoor er heel veel diepte ontstaat.  

Flower epoxy hars

2016

Flower,  dit schilderij in blauwtinten met hier en daar wat goud bestaat volledig uit epoxyhars welke aangekleurd is met pigmenten. Deze schilderijen hebben door de hoogglans een prachtige diepte.